Translate

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Κοπή πίτας 3ου Δημ. Σχ.Πύργου 2018



Κόψαμε και φέτος στο σχολείο μας τις πρωτοχρονιάτικες  πίτες που έφτιαξαν οι μαμάδες των παιδιών(1 ή και περισσότερες για κάθε τμήμα) μέσα σε ένα κλίμα γενικού ενθουσιασμού από τα παιδιά ,μια και το κάθε φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα εισιτήριο κινηματογράφου δώρο από το σύλλογο γονέων του σχολείου μας.Ο διευθυντής  μίλησε στα παιδιά για το έθιμο της βασιλόπιτας κι ευχαρίστησε κι αυτός το σύλλογο γονέων .

Οι μαμάδες έβαλαν όλη την τέχνη και την φαντασία τους και κάθε βασιλόπιτα ήταν ξεχωριστή άλλη με χρωματιστή τρούφα, άλλη με χριστουγεννιάτικα στολίδια, άλλη με ζάχαρη άχνη, άλλη με αμύγδαλα,σοκολάτα  και πολλά πολλά άλλα...

Τα παιδιά έφτιαξαν σειρές και καθένα έπαιρνε το κομμάτι του...






ώσπου έφτασε η σειρά του Έκτορα και... του έπεσε το φλουρί στο δικό μας τμήμα( να είσαι πάντα τυχερός Έκτορα και του χρόνου) 

και συνεχίσαμε το μοίρασμα των κομματιών μέχρι να τελειώσει όλη η βασιλόπιτα.





Τα παιδιά απόλαυσαν την βασιλόπιτα που μας έφτιαξε η κ. Γωγώ (συνάδελφος και μητέρα του τμήματός μου) που ήταν πραγματικά πεντανόστιμη! Ευχαριστούμε για την προσφορά της και της ευχόμαστε χρόνια πολλά!!! Παιδιά να είστε πάντα καλά και καλή πρόοδο σε όλους σας!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου