Translate

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Ξέρω  ότι αργώ να ενημερώσω το blog μου αλλά οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές που τρέχω και δεν φτάνω.Είχαμε μείνει στο προγραφικό στάδιο και σήμερα θα σας δείξω πόσο προχωρήσαμε.Μπήκαμε στην ενότητα "Πού είναι ο Άρης"και γνωρίσαμε τις συλλαβές "πα" και "πι" και τις συνθέσαμε φτιάχνοντας τις λέξεις  παπί και πίπα.
                                                                            Γνωρίσαμε τον τόνο που μπαίνει πάνω στο πιο φωνακλάδικο γραμματάκι και κόψαμε καρτελίτσες ,πολύχρωμες, για όλες τις συλλαβούλες που θα γνωρίσουμε.
                                                                                                     Κάθε παιδί πήρε ένα φάκελο που μέσα είχε τα γραμματάκια και τις συλλαβές που έχουμε μάθει ως τώρα.Κάθε μέρα θα εμπλουτίζουμε το φάκελο με νέο υλικό και θα συνθέτουμε όλο και πιο πολλές λεξούλες. Κάθε μέρα τα παιδιά παίρνουν και 1 φωτοτυπία που σκοπό έχει να εξασκηθούν στο σπίτι μαζί με τουε γονείς παίζοντας και ζωγραφίζοντας.Ηφωτοτυπία είναι πάντα προαιρετική.
                                                                                                 Όσο για τα μαθηματικά μετά από μια καθυστέρηση που είχαμε λόγω έλλειψης βιβλίων φτάσαμε αισίως στην ενότητα 4.Μέχρι στιγμής έχουμε γνωρίσει τους αριθμούς μέχρι το 3 και συνεχίζουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου