Translate

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτη μέρα στο σχολείο!

Η πρώτη μέρα του αγιασμού τελείωσε με συναισθήματα χαράς και ανυπομονησίας  που ήταν έκδηλα σε όλα τα ματάκια.Τα μικρούλια μου μεγάλωσαν ,ψήλωσαν και ομόρφυναν  νομίζω.Το βλέμμα τους ήταν πιο σίγουρο ,βλέπετε ανήκουν στους μεγάλους πια,και τιτίβιζαν χαρούμενα σε όλη την διάρκεια του αγιασμού.
  Μετά τον χαιρετισμό του διευθυντή μας ,μπήκαμε με ανυπομονησία στην καινούρια μας τάξη που φρόντισα όλες αυτές τις μέρες να την στολίσω στο φθινοπωρινό πνεύμα των ημερών.
  Αφού μιλήσαμε λίγο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές φάγαμε το γλυκάκι που μας κέρασε ο σύλλογος και μοίρασα τα απαραίτητα μικροδωράκια μας.Φέτος αγόρασα μολυβάκια και αφού έδεσα ένα μπαλονάκι στο καθένα, έγραψα και τις ανάλογες ευχούλες και το μοίρασα στα πιτσιρίκια μου.



Αλλά τα δώρα δεν σταμάτησαν εδώ μια και την ίδια ιδέα είχε και η κ. Μαρία ,η μαμά της Σταυριάνας που χάρισε ένα μολυβάκι με μια γόμα και μια ξύστρα στα δευτεράκια μας.
Όλοι φύγαμε χαρούμενοι λοιπόν και δώσαμε ραντεβού για την Δευτέρα στις 8.05π.μ.Είναι σημαντικό να μάθουμε να τηρούμε το ωράριο γιατί έτσι γίνεται και το παιδί μας πιο υπεύθυνο.Μάθημα θα κάνουμε μέχρι την Πέμπτη και θα σχολάμε κάθε μέρα στις 12.25μ.μ.
Όσο για την λίστα με τα απαραίτητα δεν είναι υποχρεωτικό να τα φέρουν την Δευτέρα αλλά όποτε μπορείτε.Εξάλλου όπως έχω γράψει όποιο παιδάκι θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα περσινά τετράδιά του, τους χάρακες ή τα ψαλιδάκια.


Αποτέλεσμα εικόνας για καλη σχολικη χρονια ευχες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου