Translate

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Εκδρομή στα Καλάβρυτα

Αποτέλεσμα εικόνας για καλάβρυτα ιστορίαΤην Παρασκευή πήγαμε με το σχολείο μας την πρώτη μακρινή εκδρομή για τα μικρούλια μου στα Καλάβρυτα.Ο ενθουσιασμός τους ήταν μεγάλος καθώς και η αγωνία των γονιών τους που πρώτη φορά τα παιδάκια τους θα έπαιρναν μέρος σε μια τόσο μεγάλη εκδρομή. Ξεκινήσαμε με πολύ κέφι και τραγούδια με σκοπό να πάρουμε τον οδοντωτό από το Διακοπτό  και αφού σταματήσαμε για λίγο στο Αίγιο φτάσαμε γεμάτοι ενέργεια στον όμορφο σιδηροδρομικό σταθμό. Η διαδρομή πραγματικά μαγευτική γοήτευσε τα παιδιά τα οποία δεν σταμάτησαν λεπτό τις φωτογραφίες ενώ τα επιφωνήματα θαυμασμού και φόβου ακουγόντουσαν σε όλα τα βαγόνια.
Αποτέλεσμα εικόνας για διακοπτό οδοντωτός

Αποτέλεσμα εικόνας για οδοντωτός καλαβρύτων
Φτάνοντας στα Καλάβρυτα μας περίμενε το λεωφορείο μας με τελικό προορισμό το χιονοδρομικό.
 Σχετική εικόνα
Τα παιδιά ξεχύθηκαν στο χιόνι και αφού νοικιάσαμε έλκηθρα ,ένα για κάθε τάξη τα παιδιά χαρούμενα άρχισαν να κατεβαίνουν την χιονισμένη πλαγιά μέσα σε γέλια και πολλές τούμπες στο χιόνι.





Κάναμε αγγελάκια στο χιόνι


και με κάποια παιδιά αφού παίξαμε χιονοπόλεμο, φτιάξαμε και έναν μικρό χιονάνθρωπο!


Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και τα παιδιά χάρηκαν το χιόνι χωρίς μπουφάν και αφού έγιναν μούσκεμα από το πολύ παιχνίδι μπήκαμε γρήγορα στο λεωφορείο για να αλλάξουν τα παιδιά με ρούχα που είχαν φέρει μαζί τους.Όταν τελείωσαν πήραμε το δρόμο προς τα Καλάβρυτα για φαγητό και βόλτα.Τα παιχνίδια στο χιόνι άνοιξαν την όρεξη των παιδιών που καταβρόχθισαν το φαγητό τους με γρηγοράδα και έτρεξαν μετά στα μαγαζιά για να ψωνίσουν αναμνηστικά γι αυτά και τους γονείς τους.
Κουρασμένοι αλλά και γεμάτοι με εικόνες πήραμε το δρόμο του γυρισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου