Translate

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη της θεατρικής ομάδας "Πάροδος" στο 3ο Δημοτικό σχολείο Πύργου

               Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος στα πλαίσια του φεστιβάλ κινηματογράφου "κάμερα Ζιζάνιο" επισκέφθηκε το σχολείο μας η θεατρική ομάδα "Πάροδος"


                                                                                                                                                                                 Δράσεις με την Ομάδα Τέχνης Πάροδος 
Η Πάροδος είναι μια δημιουργική ομάδα τέχνης που επικεντρώνεται κυρίως στην ψυχαγωγία και στην καλλιτεχνική έκφραση των παιδιών και των νέων δια μέσου του θεατρικού παιχνιδιού και του θεάτρου. Η πολύχρονη παρουσία της (ιδρύθηκε το 1976) αλλά πρωτίστως η συνέπεια και η αφοσίωση με την οποία εργάζεται, την έχει καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητή σε εκατοντάδες παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς, που συμμετείχαν στις Εκτιμώντας την κατάθεση του Φεστιβάλ Ολυμπίας στον πολιτισμό, η Πάροδος συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητές του παίρνοντας μέρος για 7η χρονιά με μια διευρυμένη ομάδα εμψυχωτών, η οποία συνδυάζει τη γνώση και την εμπειρία των παλαιότερων με τον ενθουσιασμό και την ορμή των νεότερων στελεχών. Αναπτύσσονται τρεις θεματικές ενότητες και πραγματοποιούνται συνολικά 12 δράσεις σε δημοτικά σχολεία από τους Χριστίνα Ανδρικοπούλου, Άγγελο Γεωργόπουλο, Γιώργο Μενεγάκη, Δημήτρη Καρατζά, Γιάννη Μπρουκλόγιαννη, Γιάννη Σφυρή και τον Ηλία Πίτσικα, που έχει τον συντονισμό όλων
https://camerazizanio.net/greek/2014-2/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/



Τα παιδιά έπαιξαν ,γέλασαν και κατάλαβαν ότι το παιχνίδι δεν έχει ηλικία μια και πήραν μέρος μεγάλοι και μικροί.




Ακολούθησαν με σεβασμό τις οδηγίες του κ. Ηλία και χάρηκαν ένα πλούσιο δίωρο με παρέα την μουσική και την καλή τους διάθεση.
Τέλος έφτιαξαν το λογότυπο του φεστιβάλ που φέτος κλείνει 21 χρόνια!!!


Ευχαριστούμε την ομάδα για το θεατρικό παιχνίδι που έπαιξαν στο σχολείο μας και τους υποσχόμαστε ότι θα τους περιμένουμε και του χρόνου με μεγάλη χαρά! Ήταν όλοι τους υπέροχοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου