Translate

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο πάρτι!!!


Μια όμορφη γιορτή διοργανώθηκε από το σύλλογο γονέων του σχολείου μας την Κυριακή που μας πέρασε και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.Ένα όμορφο εργαστήρι  χριστουγεννιάτικων κατασκευών στήθηκε στο χώρο του αμφιθεάτρου και οι μικροί μας μαθητές έκοψαν ,κόλλησαν και γέμισαν χρυσόσκονη τις κατασκευές τους ,τα χεράκια τους και τα όνειρά τους .Κατασκευές απλές, οριγκάμι ,με πούλιες γκλίτερ ,με υλικά που απλόχερα πρόσφερε ο σύλλογος μας για να διασκεδάσει τους μικρούς μας και μεγάλους φίλους.






Εκτός όμως από τα υλικά ένας πλούσιος μπουφές περίμενε τους καλεσμένους με γλυκά, φαγητά ,αναψυκτικά και ζεστό καφέ  προσφορά και αυτά των γονιών του σχολείου μας.
Ζεστοί λουκουμάδες προσφέρονταν από τις σχολές "Σμαρνάκη"
και ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι είχε στηθεί σε μια άλλη άκρη.
Τα παιδιά της έκτης είχαν δουλέψει με τις δασκάλες των γερμανικών τους και είχαν κάνει νόστιμα γλυκά που πρόσφεραν στους καλεσμένους.

Το σχολείο μας ξέφυγε για λίγο από την διδασκαλία και όλοι γίναμε μια μεγάλη παρέα που διασκέδασε για 3 ώρες, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια που έφτιαξαν εκείνη τη στιγμή τα παιδιά και χόρεψε στους ρυθμούς των τραγουδιών που πλημμύριζαν τον χώρο.




Ένας προβολέας φώτιζε την κεντρική είσοδο του σχολείου μας και ψεύτικο χιόνι έπεφτε από τα παράθυρά του!!! Ήταν ομολογουμένως μια μαγική εικόνα!!!
Το εγχείρημα πέτυχε !!!Ευχαριστούμε τον σύλλογο γονέων που μας έδωσε την ευκαιρία να βγούμε από την τάξη μας και να γνωρίσουμε μια άλλη πλευρά των μαθητών μας που είναι πιο χαλαρή αλλά και τα παιδιά να γνωρίσουν τους δασκάλους τους και να γίνουμε όλοι μια ζεστή παρέα. Ελπίζω να συνεχίσουμε και σε άλλες διοργανώσεις γιατί σχολείο χωρίς "ζωντανό " Σύλλογο γονέων, δεν υπάρχει...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου