Translate

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

3ο Δημοτικό σχολείο Πύργου- Πάροδος


Η Πάροδος όπως κάθε χρόνο επισκέφθηκε το σχολείο μας και έδωσε την έναρξη για το φεστιβάλ κινηματογράφου που θα γίνει στον νομό μας και ιδιαίτερα στην πόλη μας με συμμετοχές παιδιών από πολλές χώρες!!! Ανάμεσα σε αυτές τις ταινίες είναι και μια ταινία που δημιούργησε το Στ΄ με την βοήθεια της κ. Αμαλίας! Καλή επιτυχία στα παιδιά και ας απολαύσουμε αυτή τη γιορτή που θα ζωντανέψει την πόλη μας και θα μας μεταμορφώσει σε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι!!!


























Το κέφι της ομάδας παρέσυρε τα παιδιά που χόρεψαν ακολουθώντας τους ρυθμούς της μουσικής,(όλα με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα ,με μάσκες , αποστάσεις και διαφορετικές παραστάσεις για κάθε τάξη).


Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε πάλι στην πόλη και στο σχολείο μας!!!!

Και μην ξεχνάτε αξίζει να πάμε στο θέατρο Απόλλων για να στηρίξουμε την γιορτή του κινηματογράφου και των παιδιών!!!! 

Στην Camera Zizanio διαγωνίζονται ταινίες που παράγονται από παιδιά και νέους έως 20 ετών. Οι ταινίες μπορεί να είναι είτε ατομικές είτε συλλογικές εργασίες (μέσα από εργαστήρια, κινηματογραφικές ομάδες σχολείων, εκπαιδευτικά προγράμματα κλπ) ενώ η διάρκειά τους δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά. Η Camera Zizanio αποτελείται από τρία τμήματα: το Ευρωπαϊκό (διαγωνιστικό), το Ελληνικό (διαγωνιστικό) και το Διεθνές (πληροφοριακό).

Σήμερα η Camera Zizanio είναι η σημαντικότερη πανευρωπαϊκή διοργάνωση, η οποία παρουσιάζει και αναδεικνύει τις νεανικές οπτικοακουστικές δημιουργίες.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου