Translate

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Δωράκια στην τάξη

Τελευταία μέρα του σχολείου η Παρασκευή και η μέρα ήταν αφιερωμένη στις πρόβες για το θεατρικό της Δευτέρας (οι πρώτες κρατούν το μουσικοκινητικό μέρος και οι δευτέρες τα σκετς) και στις κατασκευές.
  Για αποχαιρετιστήρια καρτούλα επέλεξα ένα καραβάκι που εύκολα το έκοψαν τα παιδιά και μέσα έγραψαν τις ευχές τους και ζωγράφισαν καλοκαιρινά θέματα.

Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να δέσω τις κορδέλες και τις άγκυρες και οι καρτούλες μας είναι έτοιμες για να τις πάρουν τα παιδάκια την Δευτέρα μαζί με τους τίτλους προόδου.

Γλυκές όμως εκπλήξεις μας περίμεναν την Παρασκευή μια και η μαμά  του Νίκου μας έφτιαξε ένα πεντανόστιμο κέικ που τίμησαν τα παιδιά στο διάλειμμα.
Λίγο πριν χτυπήσει όμως το τελευταίο κουδούνι άλλη μια μεγάλη έκπληξη μας περίμενε μια και η μαμά του Δημήτρη και της Σταυριάνας έφεραν τα δικά τους δώρα και τα μοίρασαν στα παιδιά του  σχολείου.





Με απλά υλικά και πολύ κέφι η κ.Εύη και η κ.Μαρία μας έφτιαξαν καλοκαιρινά βαζάκια με όμορφα χρώματα και γλυκές καραμελίτσες και ένα υπέροχο κάδρο με την φωτογραφία μας από το κάστρο της
Κυπαρισσίας.
Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά που κάνατε για εμάς όλο το χρόνο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλες τις μαμάδες των παιδιών μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη τη χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου