Translate

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα μας-η γιορτούλα μας

Χθες ολοκληρώσαμε την τελευταία μας χριστουγεννιάτικη κατασκευή που ήταν μια τρισδιάστατη κάρτα με έλατα και ένα χιονισμένο σπιτάκι.Κόψαμε κομμάτι κομμάτι τα δέντρα ,πράγμα που δυσκόλεψε τα παιδιά μπορώ να πω και μετά τα πιο απλά κομμάτια που ήταν το σπιτάκι και οι χιονισμένες πλαγιές.Έχοντας όλα τα κομμάτια μπροστά μας και με αρκετή χριστουγεννιάτικη διάθεση την συναρμολογήσαμε σιγά σιγά.Κολλούσαμε κομμάτι κομμάτι και δεν προχωρούσαμε στο επόμενο μέχρι να το ολοκληρώσουν όλα τα παιδιά.Το αποτέλεσμα τους ενθουσίασε αλλά εκείνο που λάτρεψαν είναι το στόλισμα της κάρτας με χρυσόκολλες και γκλίτερ. Γέμισε η τάξη μας χρυσόσκονη και όλα τα ρούχα έλαμπαν από το γκλίτερ μια και τα παιδιά τους αρέσει η υπερβολή και ήθελαν να χρησιμοποιήσουν και τα 2 χρώματα που τους έδωσα.Περήφανα στο τέλος πόζαραν μπροστά στο φακό και ευχήθηκαν χρόνια πολλά!
Σήμερα παρακολουθήσαμε την χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχε αναλάβει η Γ΄δημοτικού και όλοι χειροκροτήσαμε τα παιδιά και τους δασκάλους  για την άξια παρουσίαση τους .Χρόνια πολλά παιδιά !

Τέλος έγινε η ενημέρωση για την πρόοδο  των παιδιών 
Ευχές πολλές για χαρούμενες γιορτές!!!!Download Animated 320x480 «Ночь накануне Рождества» Cell Phone Wallpaper. Category: Holidays

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου