Translate

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Γιορτές και εκλογές στην τάξη μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για 28η οκτωβρίου 1940 οχι

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας ,χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!

Μέρα περηφάνιας η σημερινή με τα παιδιά μας να παρελαύνουν με καμάρι τιμώντας τη γιορτή της σημαίας και κάνοντας περήφανους όλους εμάς που τους χειροκροτούμε.Μπράβο παιδιά και χρόνια σας πολλά!
  Δεν μπορούμε όμως να παραλείψουμε και τις γιορτές που πέρασαν μια και στην τάξη μας είχαμε τρεις εορτάζοντες του Αγίου Δημητρίου: την Δήμητρα ,τον Δημήτρη Κ., και τον Δημήτρη Α. Η μέρα μας ξεκίνησε γλυκά με την Δήμητρα που μας μοίρασε σοκολατάκια και συνεχίστηκε με την σύνδεση με το νοσοκομείο Καραμανδάνειο που εκεί νοσηλεύεται ο Δημήτρης μας λόγω κάποιου ατυχήματος που είχε. Τα παιδιά περίμεναν με ανυπομονησία να του μιλήσουν και ο Δημητράκης μας δε σταμάτησε λεπτό να χαμογελά και να απαντά στις συνεχόμενες ερωτήσεις των παιδιών.Δεν έλειψε όμως και η συγκίνηση κάποιων παιδιών αλλά τους διαβεβαίωσα πως όποτε θέλουν θα μιλήσουμε πάλι με τον Δημήτρη.
Τέλος την τελευταία ώρα η κ. Εύη μας έφτιαξε τα δικά της κεράσματα για το αντράκι της και η μέρα μας έκλεισε με το ζάχαρό μας στα ύψη! Ευχαριστούμε Δημήτρη για τις λιχουδιές που μας κέρασες!



Επειδή όμως στη Μελέτη φτάσαμε  στις εκλογές του δημοτικού συμβουλίου και του δημάρχου είπαμε κι εμείς να κάνουμε εκλογές στην τάξη μας για να βγάλουμε  τον Πρόεδρο τον γραμματέα και τον ταμία του τμήματός μας .Τα παιδιά ακολούθησαν την σειρά τους και ψήφισαν μυστικά ενώ τα ψηφοδέλτια τα έριχναν στην κάλπη μας που κλείδωνε κάθε φορά.













Στην καταμέτρηση τρία παιδιά ισοβάθμησαν οπότε θα έχουμε επαναληπτικές εκλογές.
Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογές μαθητικές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου