Translate

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Γιορτή Χριστουγέννων

Σήμερα τα παιδιά του Γ1 και Γ2 έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που παρουσιάσαμε στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.
Τα παιδιά ξεκίνησαν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και στη συνέχεια ακολούθησε το σκετς του Γ1 που είχε ως θέμα τη γέννηση του Θεανθρώπου.
Το ρόλο ερμήνευσαν η Γεωργία ως Παναγία και ο Δημήτρης ως Ιωσήφ και τα παιδιά μας μετέφεραν με το σεβασμό τους στη μακρινή Βηθλεέμ που γεννήθηκε ο Χριστός.
Στη συνέχεια μπήκαν οι παιχνιδιάρες ¨Χιονούλες ¨ Μιχαέλα ,Μαρία και Χρυσάνθη που με τον όμορφο χορό τους άσπρισαν τα δέντρα εκείνη τη βραδιά.Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το ψεύτικο χιόνι που πετούσαν και δεν σταμάτησαν  λεπτό να πασπαλίζουν το πάτωμα του σχολείου.



Ακολούθησαν τα λαμπρά μας αστέρια Ιώννη, Ιωάννα, Νικολέττα και Δήμητρα που εκτέλεσαν άψογα μια όμορφη χορογραφία.Στη συνέχεια πήραν κι αυτές τη θέση τους δίπλα στη φάτνη.


Το σκηνικό συμπλήρωσαν οι δυο μας άγγελοι Σταυριάνα και Χαρά που με κατάνυξη κρατώντας αναμμένα κεράκια  στάθηκαν κι αυτές  με σεβασμό δίπλα στο Θείο Βρέφος.

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το έργο μας και οι βοσκοί μας Αναστάσης Διονύσης ,Νίκος  και Τάσος που ήρθαν με τις γκλίτσες τους και δώρο ένα αρνάκι να το προσφέρουν στο μικρό Χριστό.




Δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι τρεις μάγοι μας Άγγελος , Παναγιώτης και Νικόλας που ακολουθώντας το λαμπρό άστρο έφτασαν στη φάτνη.

Τέλος το έργο μας έκλεισε με τις παιχνιδιάρες ευχούλες  Πένυ και Ιωάννα που πραγματοποιούν όλες τις ευχές των ανθρώπων. Υγεία ,αγάπη και να είναι όλα τα παιδιά χαρούμενα αυτά είναι που ζήτησαν οι δικές μας οι ευχούλες.

Τελειώσαμε με τα κάλαντα των Χριστουγέννων και τα χειροκροτήματα του κόσμου και ακολούθησε το σκετς του Γ2.
Μπράβο παιδιά !!!Και του χρόνου να είστε καλά!!!! Χρόνια πολλά σε όλους!


Όταν τελειώσαμε μια έκπληξη μας περίμενε στην τάξη μια και η μαμά της Σταυριάνας  η κ.Μαρία μας έφτιαξε παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά κουραμπιέδες και μελομακάρονα και κέρασε γονείς παιδιά και όλους τους δασκάλους.Ευχαριστούμε πολύ κ.Μαρία να είστε πάντα καλά να μας γλυκαίνετε!!! Ευχαριστώ μεγάλους και παιδιά για το όμορφο αποτέλεσμα της γιορτής!!!   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου