Translate

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

eTwinning Christmas card exchange project

       Αποτέλεσμα εικόνας για etwinning live                                                                                                                                               Ένα από τα πράγματα που αγαπώ στο eTwinning είναι ότι τα σχολεία από όλο τον κόσμο μπορούν να επικοινωνήσουν ,να γνωριστούν ,να μάθουν ο ένας από τον άλλο ή απλά να διασκεδάσουν . Το νέο project που συμμετέχουμε έχει ως σκοπό την επικοινωνία των παιδιών και την ανταλλαγή ευχών μέσα από χριστουγεννιάτικες κάρτες που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά.Εμείς ολοκληρώσαμε τις καρτούλες μας την προηγούμενη εβδομάδα και τις στείλαμε να ταξιδέψουν στον κόσμο.

Τα παιδιά έγραψαν τις ευχές τους στα αγγλικά το ίδιο και τα ονόματά τους κι έτσι εξασκήθηκαν και στα αγγλικά τους

Και τι δεν βάλαμε επάνω στις κάρτες!!! Τα παιδιά διάλεγαν μόνα τους τα στολίδια τους και έγραφαν τις ευχές τους.


Το σχέδιο της κάρτας ήταν απλό έτσι ώστε και παιδιά που δεν τα καταφέρνουν να μην έχουν δυσκολίες.


Το χιόνι έγινε με λευκή τέμπερα και με τα δαχτυλάκια των παιδιών που μεγαλούργησαν .



Ποζάραμε και με καμάρι γιατί το αποτέλεσμα τους άρεσε πάρα πολύ!


Δεν θα μπορούσε να λείψει και η χρυσόσκονη που τόσο αρέσει στα παιδιά και είναι τόσο χριστουγεννιάτικη!!!!


Κι εδώ βάλαμε τις καρτούλες μας να στεγνώσουν γιατί έπρεπε να ταξιδέψουν σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα!

Τα σχολεία που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα είναι 1 από την Αγγλία ,4 από την Ισπανία 12 από την Ιταλία ,4 από την Τουρκία 3 από την Ελλάδα ,1 από την Πολωνία και 1 από την Νορβηγία.Σε κάθε σχολείο στείλαμε από μια κάρτα και θα λάβουμε κι εμείς τις δικές τους μέχρι τα Χριστούγεννα. Ήδη ήρθε η πρώτη καρτούλα από την Ιταλία και το σχολείο  Scuola Primaria Rodari  και ευχαριστούμε τα παιδιά.



Θα αναρτώ τις καινούριες κάρτες που θα μας στείλουν και θα τις τοποθετήσουμε όλες κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.
  Έγινε και η αρχή για την αντίστροφη μέτρηση ως τα Χριστούγεννα με πρώτη την Δήμητρα που τηε έτυχε η πρώτη σοκολατίτσα.Για να δούμε τι έχουν και τα άλλα νούμερα!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου