Translate

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Τηλεκπαίδευση

 

Για άλλη μια φορά τα σχολεία κλείνουν και μέσα σε δυο μέρες πρέπει να οργανώσουμε τα παιδιά (και τους γονείς στις μικρές τάξεις) για να ανταπεξέλθουμε στην οργάνωση των 30λεπτων μαθημάτων!!! Σίγουρα ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις αλλά τα παιδιά και οι δάσκαλοι ήταν αυτοί που πρώτοι  πειθάρχησαν σε όλα όσα ζήτησε το υπουργείο και τήρησαν τους κανόνες υγιεινής . Ίσως η εκ περιτροπής διδασκαλία και το σπάσιμο των τμημάτων να ήταν πιο χρήσιμο στη συγκεκριμένη στιγμή για να μην χάσουν τα παιδιά την επαφή τους με το σχολείο και την μάθηση αλλά και για την ψυχολογική τους στήριξη ...                                                                                                                            Τα κρούσματα βέβαια ήταν αυτό που φόβισε όλους και οδήγησε σε αυτά τα μέτρα όπου και πάλι οι δάσκαλοι θα βάλουν "πλάτη" σεβόμενοι το έργο τους και τους μαθητές τους.

Παιδιά ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά σκεφτείτε πόσες ζωές σώσαμε στην πρώτη καραντίνα και ας προσπαθήσουμε για άλλη μια φορά να σώσουμε τους παππούδες ,τις γιαγιάδες και τους αγαπημένους μας!!! Πιστεύω σε εσάς και από εδώ και πέρα θα τα λέμε διαδικτυακά...





Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη στις 2.10 μ.μ. μέσα από την πλατφόρμα Webex .Θα συνδεθείτε μέσα από το Πανελλήνιο σχολικό δίκτυο με το link που θα σας στείλω στο email  σας. Αύριο θα σας ανακοινώσω και το πρόγραμμα μαθημάτων οπότε παιδιά καλή δύναμη σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου