Translate

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Επίσκεψη Β1 του 3ου Δημοτικού σχολείου Πύργου στο Ταχυδρομείο!



Μετά την επίσκεψή μας στην ηλεκτρονική  εφημερίδα "Πρωινή Ενημέρωση" είχαμε κανονίσει να πάμε και στο ταχυδρομείο για να στείλουμε τα γράμματά μας στους φίλους μας στην Αθήνα και το Ζευγολατιό.
Κουρασμένοι όμως, όπως είμαστε μετά την εφημερίδα αποφασίσαμε να ξεκουραστούμε λίγο στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου.Τα παιδιά εκεί  έφαγαν το κολατσιό τους  και μετά με σεβασμό μπήκαμε και στην εκκλησία όπου προσκυνήσαμε και ανάψαμε κι ένα κεράκι.
Γεμάτοι δύναμη λοιπόν συνεχίσαμε τον δρόμο μας για το ταχυδρομείο.



Όταν μπήκαμε μέσα πήγαμε στο μηχάνημα εισιτηρίων και κόψαμε κι εμείς το δικό μας χαρτάκι.Επειδή είχε κόσμο καθίσαμε ήσυχα στις καρέκλες και περιμέναμε υπομονετικά την σειρά μας.Τα παιδιά παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα νούμερα που έτρεχαν στον φωτεινό πίνακα και προσπαθούσαν να μαντέψουν σε ποιο ταμείο θα πάμε.

Όταν έφτασε το νούμερο μας η κυρία στο ταμείο μας καλωσόρισε και μας είπε λίγα λόγια για την διαδικασία αποστολής ενός γράμματος.Πρώτα πρώτα πήρε τους φακέλους μας και τους ζύγισε.

Μετά κόλλησε σε κάθε φάκελο διαφορετικό αριθμό γραμματοσήμων γιατί ο ένας ήταν πιο βαρύς από τον άλλο.Τα παιδιά παρατήρησαν και τις εικόνες που είχαν πάνω τα γραμματόσημα .Τέλος αφού πληρώσαμε δώσαμε τα γράμματα στην κυρία κι την αποχαιρετήσαμε.Ήταν μια μέρα με πολλές και όμορφες εμπειρίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου