Translate

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Εκδρομή στο Κουνουπέλι


Την Τετάρτη πραγματοποιήσαμε την εκδρομή μας στο Κουνουπέλι, ένα μέρος που παλιά φημιζόταν για τα ιαματικά του λουτρά αλλά τώρα έχει εγκαταλειφθεί . Σήμερα αποτελεί ένα σημαντικό υδροβιότοπο που ενώνεται με το δάσος του Κοτυχίου και εκεί συναντάμε σπάνια είδη πουλιών.
  Η εκδρομή μας ξεκίνησε με πολύ κέφι και τραγούδια στο λεωφορείο και όταν φτάσαμε  τα παιδιά ξεχύθηκαν στον όμορφο χώρο .Τα αγόρια αμέσως χωρίστηκαν σε ομάδες και ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο.

Άλλα παιδιά έπιασαν τις κούνιες και  εφόσον υπήρχαν δύο παιδικές χαρές  εύκολα χωρίστηκαν  και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι.


 
 Βέβαια είχαμε και τα απαραίτητα κουκλάκια που τα παιδιά είχαν φέρει από το σπίτι  και με αυτά έπαιζαν τα κορίτσια.
Τα σουβλάκια δεν άργησαν να ετοιμαστούν και πεινασμένα καθώς ήταν έφαγαν και μετά ακολούθησε και το πρώτο καλοκαιρινό παγωτό μια και οι συνθήκες το επέτρεψαν.


                                       
Εκτός όμως από τα ευχάριστα είχαμε και ένα μικρό ατύχημα που πήρε διαστάσεις και επηρέασε όλα τα παιδιά .Εκείνο όμως που πρέπει να μας μείνει είναι ότι τέλος καλό όλα καλά!!!Το παιδάκι φοβήθηκε από το πέσιμο και βλέποντας όλα τα παιδιά γύρω του τρόμαξε ακόμα περισσότερο γιατί στα παιδικά μάτια όλα μεγαλοποιούνται. Η ψυχραιμία και η ηρεμία σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο καλύτερος σύμβουλος.Το ατύχημα είχε ως συνέπεια να μην παίξει ο Άγγελος μπάλα και αυτό ήταν που τον στενοχώρησε περισσότερο.
  Στην επιστροφή αποφάσισα να βάλω τα παιδιά να τραγουδήσουν και να πουν ανέκδοτα από το μικρόφωνο του λεωφορείου και έτσι κλείσαμε γλυκά μια περιπετειώδη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου